Personvern

Infinity Business Growth Network Ltd forstår at personvernet ditt er viktig for deg og at du bryr deg om hvordan dine personlige data blir brukt og delt på nettet. Vi respekterer og verdsetter personvernet til alle som besøker dette nettstedet, franchiseek.com (“Vår side”) og vil bare samle inn og bruke personopplysninger på måter som er beskrevet her, og på en måte som er i samsvar med våre forpliktelser og dine rettigheter under loven.

Vennligst les denne personvernreglene nøye og forsikre deg om at du forstår den. Din aksept av våre personvernregler anses å skje ved din første bruk av nettstedet vårt. Du må lese og godta denne personvernreglene når du utfører kontaktskjemaer, abonnementsskjemaer på nettstedet vårt. Hvis du ikke godtar og godtar denne personvernerklæringen, må du slutte å bruke nettstedet vårt umiddelbart.

1. Definisjoner og tolkning

I denne policyen skal følgende vilkår ha følgende betydning:

"Konto"betyr en konto som kreves for å få tilgang til og / eller bruke bestemte områder og funksjoner på nettstedet vårt;
"Kjeks"betyr en liten tekstfil plassert på datamaskinen eller enheten din fra nettstedet vårt når du besøker visse deler av nettstedet vårt og / eller når du bruker visse funksjoner på nettstedet vårt. Detaljer om informasjonskapslene som brukes av nettstedet vårt er beskrevet i avsnitt 13 nedenfor;
“Cookielov”betyr de relevante delene av personvern og elektronisk kommunikasjon (EF-direktivet) 2003
"personlig informasjon"betyr alle data som er relatert til en identifiserbar person som kan identifiseres direkte eller indirekte fra disse dataene. I dette tilfellet betyr det personlige data som du gir oss via nettstedet vårt. Denne definisjonen skal, der det er aktuelt, innlemme definisjonene gitt i Data Protection Act 1998 OR EU-forordningen 2016/679 - den generelle databeskyttelsesforordningen (“GDPR”)
“Vi / Oss / Vår”betyr Infinity Business Growth Network Ltd, et aksjeselskap registrert i England under firmanummer 9073436, med registrert adresse 2 Bromley Road, Seaford, East Sussex BN25 3ES, og hvis viktigste handelsadresse er som ovenfor.

2. Informasjon om oss

  • Nettstedet vårt eies og drives av Infinity Business Growth Network Ltd, et aksjeselskap registrert i England under firmanummer 9073436, hvis registrerte adresse er 2 Bromley Road, Seaford, East Sussex BN25 3ES og hvis viktigste handelsadresse er som ovenfor.
  • MVA-nummeret vårt er 252 9974 63.
  • Databeskyttelsesoffiser vår er Joel Bissitt, og kan kontaktes via e-post på joel@franchise-uk.co.uk, på telefon 01323 332838, eller per post på 2 Bromley Road, Seaford, East Sussex BN25 3ES.

3. Hva dekker denne policyen?

Denne personvernregelen gjelder bare for din bruk av nettstedet vårt. Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder. Vær oppmerksom på at vi har ingen kontroll over hvordan dataene dine blir samlet inn, lagret eller brukt av andre nettsteder, og vi anbefaler deg å sjekke personvernreglene på slike nettsteder før du gir noen data til dem.

4. Dine rettigheter

  • Som registrert har du følgende rettigheter under GDPR, som denne policyen og vår bruk av personopplysninger er designet for å opprettholde:
  • Retten til å bli informert om vår innsamling og bruk av personopplysninger;
  • Retten til tilgang til personopplysningene vi har om deg (se avsnitt 12);
  • Retten til utbedring dersom personopplysninger vi har om deg er unøyaktige eller ufullstendige (vennligst kontakt oss ved å bruke detaljene i avsnitt 14);
  • Retten til å bli glemt - dvs. retten til å be oss om å slette alle personopplysninger vi har om deg (vi har bare dine personlige data i en begrenset periode, som forklart i seksjon 6, men hvis du vil at vi skal slette dem før, vennligst kontakt oss ved å bruke detaljene i avsnitt 14);
  • Retten til å begrense (dvs. forhindre) behandlingen av dine personopplysninger;
  • Retten til dataportabilitet (skaffe en kopi av dine personlige data til gjenbruk med en annen tjeneste eller organisasjon);
  • Retten til å innvende mot oss ved å bruke dine personopplysninger til bestemte formål; og
  • Rettigheter med hensyn til automatisert beslutningstaking og profilering.
  • Hvis du har grunn til klage på vår bruk av dine personlige data, kan du kontakte oss ved å bruke detaljene gitt i avsnitt 14, og vi vil gjøre vårt beste for å løse problemet for deg. Hvis vi ikke kan hjelpe, har du også rett til å inngi en klage til Storbritannias tilsynsmyndighet, Information Commissioner Office.
  • For ytterligere informasjon om dine rettigheter, vennligst kontakt informasjonskontorets kontor eller ditt lokale Citizens Advice Bureau.
5. Hvilke data samler vi?

Avhengig av din bruk av nettstedet vårt, kan vi samle inn noen eller alle følgende personlige og ikke-personlige data (se også avsnitt 13 om vår bruk av informasjonskapsler og lignende teknologier:

  • Navn;
  • fødselsdato;
  • kjønn;
  • virksomhets / firmanavn
  • adresse
  • telefonnummer
  • e-postadresse
  • jobbtittel;
  • yrke;
  • kontaktinformasjon som e-postadresser og telefonnummer;
  • demografisk informasjon som postnummer, preferanser og interesser;
  • finansiell informasjon som kreditt- / debetkortnummer;
  • IP adresse;
  • nettlesertype og versjon;
  • operativsystem;
  • en liste over nettadresser som begynner med et henvisende nettsted, din aktivitet på nettstedet vårt og nettstedet du går ut til;
  • Eventuelle ytterligere detaljer du velger å dele

6. Hvordan bruker vi dataene dine?

  • Alle personopplysninger behandles og lagres sikkert, ikke lenger enn det som er nødvendig i lys av årsaken (e) den ble samlet inn for. Vi vil til enhver tid overholde våre forpliktelser og ivareta rettighetene dine under Data Protection Act 1998 & GDPR. For mer informasjon om sikkerhet, se avsnitt 7 nedenfor.
  • Vår bruk av dine personopplysninger vil alltid ha et lovlig grunnlag, enten fordi det er nødvendig for utførelsen av en kontrakt med deg, fordi du har samtykket til vår bruk av dine personlige data (f.eks. Ved å abonnere på e-post), eller fordi det er i våre legitime interesser. Spesifikt kan vi bruke dataene dine til følgende formål:
  • Levering og administrasjon av din konto og forespørsel, inkludert videreføring av informasjonen din til relevante annonsører på nettstedet vårt
  • Å tilby og administrere din tilgang til nettstedet vårt;
  • Tilpasse og skreddersy opplevelsen din på nettstedet vårt;
  • Leverer våre produkter OG / ELLER tjenester til deg (vær oppmerksom på at vi krever dine personlige data for å inngå en kontrakt med deg);
  • Personalisere og skreddersy våre produkter OG / ELLER tjenester for deg;
  • Svar på e-postmeldinger fra deg;
  • Forsyner deg e-postmeldinger du har valgt (du kan når som helst melde deg av eller melde deg av ved å melde deg ut på nettstedet vårt
  • Markedsundersøkelser;
  • Analysere din bruk av nettstedet vårt og samle tilbakemeldinger for å gjøre det mulig for oss å forbedre nettstedet vårt og brukeropplevelsen din kontinuerlig;
  • Med din tillatelse og / eller der loven tillater det, kan vi også bruke dine data til markedsføringsformål som kan inkludere å kontakte deg via e-post OG / ELLER telefon OG / ELLER SMS tekstmelding OG / ELLER innlegg med informasjon på vegne av våre annonsører, nyheter og tilbud på våre produkter OG / ELLER Vi vil imidlertid ikke sende deg uønsket markedsføring eller spam og vil ta alle rimelige skritt for å sikre at vi beskytter dine rettigheter fullt ut og overholder våre forpliktelser i henhold til databeskyttelsesloven 1998 OR GDPR og forskriftene om personvern og elektronisk kommunikasjon (EF-direktiv 2003).
  • OG / ELLER
  • Tredjeparter hvis innhold vises på nettstedet vårt kan bruke tredjeparts informasjonskapsler, som beskrevet nedenfor i seksjon 13. Vennligst se avsnitt 13 for mer informasjon om kontroll av informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at vi ikke kontrollerer aktivitetene til slike tredjeparter, og heller ikke dataene de samler inn og bruker og anbefaler deg å sjekke personvernreglene til slike tredjeparter.
  • Du har rett til når som helst å trekke tilbake ditt samtykke til oss ved å bruke dine personlige data, og til å be om at vi sletter dem.
  • Vi oppbevarer ikke dine personopplysninger lenger enn det som er nødvendig i lys av årsaken (e) de ble samlet inn for. Data blir derfor lagret i de følgende perioder (eller oppbevaring av disse vil bli bestemt på følgende baser):
  • Inntil du ønsker å melde deg ut via vår hjemmeside.

7. Hvordan og hvor lagrer vi dataene dine?

  • Vi oppbevarer bare dine personlige data så lenge vi trenger for å bruke dem som beskrevet ovenfor i seksjon 6, og / eller så lenge vi har din tillatelse til å oppbevare dem.
  • Noen eller alle dataene dine kan lagres utenfor Det europeiske økonomiske området ("EØS") (EØS består av alle EUs medlemsland, pluss Norge, Island og Liechtenstein). Du anses for å godta og samtykke til dette ved å bruke nettstedet vårt og sende inn informasjon til oss. Hvis vi lagrer data utenfor EØS, vil vi ta alle rimelige skritt for å sikre at dataene dine blir behandlet så trygt og sikkert som det ville være i Storbritannia og i henhold til Data Protection Act 1998 OR GDPR inkludert:
  • Bruke sikre servere og andre krypteringsmetoder levert av våre webhotellleverandører og tredjepartsleverandører.
  • Datasikkerhet er veldig viktig for oss, og for å beskytte dine data. Vi har iverksatt passende tiltak for å sikre og sikre data samlet inn via nettstedet vårt.
  • Trinn vi tar for å sikre og beskytte dine data inkluderer:
  • Bruke sikre servere og andre krypteringsmetoder levert av våre webhotellleverandører og tredjepartsleverandører

8. Deler vi dataene dine?

Vi kan dele dine data med andre selskaper i gruppen vår for markedsføringsformål. Dette inkluderer Våre datterselskaper Og vårt holdingselskap og dets datterselskaper.

  • Noen ganger kan vi avtale med tredjeparter om å levere produkter og tjenester til deg på våre vegne. Disse kan omfatte betalingsbehandling, levering av varer, søkemotorfasiliteter, reklame og markedsføring. I noen tilfeller kan tredjepartene kreve tilgang til deler av eller alle dataene dine. Der noe av dine data er påkrevd for et slikt formål, vil vi ta alle rimelige skritt for å sikre at dine data blir håndtert trygt, sikkert og i samsvar med dine rettigheter, Våre forpliktelser og forpliktelsene til tredjepart i henhold til loven. .
  • Vi kan samle statistikk om bruken av nettstedet vårt, inkludert data om trafikk, bruksmønster, brukernummer, salg og annen informasjon. Alle slike data blir anonymisert og vil ikke omfatte noen personlig identifiserende data, eller anonymiserte data som kan kombineres med andre data og brukes til å identifisere deg. Vi kan fra tid til annen dele slike data med tredjeparter som potensielle investorer, tilknyttede selskaper, partnere og annonsører. Data vil bare bli delt og brukt innenfor lovens rammer.
  • Noen ganger kan vi bruke tredjeparts databehandlere som er lokalisert utenfor Det europeiske økonomiske området ("EØS") (EØS består av alle EUs medlemsland, pluss Norge, Island og Liechtenstein). Der vi overfører personopplysninger utenfor EØS, vil vi ta alle rimelige skritt for å sikre at dataene dine blir behandlet så trygt og sikkert som det ville være i Storbritannia og i henhold til Data Protection Act 1998 OR GDPR
  • Under visse omstendigheter kan det hende vi er lovlig pålagt å dele visse data som innehas av oss, som kan omfatte dine personopplysninger, for eksempel der vi er involvert i rettslige forhandlinger, der vi overholder lovkrav, en rettsavgjørelse eller en myndighet autoritet.

9. Hva skjer hvis virksomheten vår skifter hender?

  • Vi kan fra tid til annen utvide eller redusere vår virksomhet, og dette kan innebære salg og / eller overføring av kontroll over hele eller deler av vår virksomhet. Alle personopplysninger som du har gitt, der det er relevant for deler av vår virksomhet som blir overført, vil bli overført sammen med den delen, og den nye eieren eller den ny kontrollerende parten vil, i henhold til vilkårene i denne personvernpolitikken, være tillatt å bruke disse dataene bare til de samme formålene som de opprinnelig ble samlet inn av oss.
  • I tilfelle at noen av dine data skal overføres på en slik måte, vil du ikke bli kontaktet på forhånd og informert om endringene. Imidlertid vil du få valget mellom å slette dataene dine av den nye eieren eller kontrolløren.

10. Hvordan kan du kontrollere dataene dine?

  • I tillegg til dine rettigheter under GDPR, som er beskrevet i avsnitt 4, når du sender inn personopplysninger via nettstedet vårt, kan du få muligheter for å begrense vår bruk av dataene dine. Spesielt tar vi sikte på å gi deg sterke kontroller med vår bruk av dataene dine til direkte markedsføringsformål (inkludert muligheten til å velge bort mottak av e-postmeldinger fra oss, noe du kan gjøre ved å melde deg av abonnementet ved å bruke koblingene i e-postene våre, og som gir poenget dine detaljer
  • Det kan også hende du ønsker å registrere deg på en eller flere av preferansetjenestene som opererer i Storbritannia: Telefonpreferansetjenesten (“TPS”), Corporate Phone Preference Service (“CTPS”) og Mailing Preference Service (“ MPS ”). Disse kan bidra til å forhindre at du mottar uønsket markedsføring. Vær imidlertid oppmerksom på at disse tjenestene ikke vil hindre deg i å motta markedskommunikasjon som du har samtykket til å motta.

11. Din rett til å holde tilbake informasjon

  • Du kan få tilgang til visse områder på nettstedet vårt uten å gi noen data i det hele tatt unntatt informasjonskapsler. For å bruke alle funksjoner og funksjoner som er tilgjengelige på nettstedet vårt, kan du imidlertid sende inn eller tillate innsamling av visse data.

12. Hvordan kan du få tilgang til dataene dine?

Du har rett til å be om en kopi av personopplysningene dine som vi har i henhold til GDPR, betales et gebyr på £ 10, og vi vil gi all informasjon som svar på din forespørsel innen 40 dager. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon på joel@franchise-uk.co.uk eller ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor i avsnitt 14. Alternativt, se vår databeskyttelsespolicy her

13. Vår bruk av informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å gi den beste brukeropplevelsen for ditt besøk. Besøk franchiseek.com/cookie-policy for å se alle detaljer om retningslinjene for informasjonskapsler

14. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om nettstedet vårt eller denne personvernpolitikken, kan du kontakte oss via e-post på joel@franchise-uk.co.uk, på telefon +44 1323 332838, eller per post på 2 Bromley Rd, Seaford, East Sussex, BN25 3ES. Forsikre deg om at spørsmålet ditt er klart, spesielt hvis det er en forespørsel om informasjon om dataene vi har om deg (som under avsnitt 12 ovenfor).

15. Endringer i våre personvernregler

Vi kan endre denne personvernpolitikken fra tid til annen (for eksempel hvis loven endres). Eventuelle endringer vil bli lagt ut umiddelbart på nettstedet vårt, og du vil bli ansett for å ha akseptert vilkårene i personvernreglene ved din første bruk av nettstedet vårt etter endringene. Vi anbefaler at du sjekker denne siden regelmessig for å holde deg oppdatert.